Bart Thoolen

Bouwbedrijf Bart Thoolen verbouwt alles binnen en buitenhuis op totale nieuwbouw van een huis na. Bouwbedrijf Bart Thoolen is een klein bedrijf en werkt daarom samen met verschillende onderaannemers zoals; loodgieters, elektriciens, stucadoor, etc. Naast het vakmanschap zijn deze onderaannemers vooral geselecteerd op het tonen van eigen initiatief, meedenken met de klant voor betere oplossingen tijdens of na de verbouwing en het leveren van kwalitatief hoogwaardig materiaal.

Jaren 30

De expertise en plezier van Bouwbedrijf Bart Thoolen zitten vooral in het verbouwen jaren ’30 huizen. Deze bouwstijl is zeer gewild onder woningzoekenden. De huizen zijn gebouwd met hoge kwaliteit en zijn sfeervol. De meeste jaren ‘30 woningen hebben een erker, vaak glas-in-lood, hoge plafonds, en-suitedeuren, de voor- en achterkamer bezitten vaak beide een schouw en hoge plinten. Juist het behouden van de authentieke details tijdens de verbouwing is voor Bart een uitdaging.

Inspiratie

Bart Thoolen heeft enorm veel liefde voor zijn vak. Zijn enthousiasme voor de kleine details bij grote verbouwingen zijn uniek. Bart verdiept zich goed in het beschikbare materiaal, zoekt nieuwe oplossingen en gaat desnoods op cursus als de expertise ontbreekt. De uitdaging van Bart is de klant tevreden te stellen en overal een oplossing voor te vinden voor elke uitdaging. Met deze instelling is Bart ook vaak een inspiratie voor veel klanten. Bekijk hier de inspiratie van Bart.

Werkwijze

Werken met Bouwbedrijf Bart Thoolen betekent dat er netjes wordt gewerkt. Niet alleen op het project maar ook in de omgeving. Daarnaast is Bart zich er bewust van dat hij zorgt voor een nieuwe fase in je leven. Als hij weg is krijgt de klant er iets moois voor terug. Bart weet dat tijdens de verbouwing de klant tijdelijk zijn huis kwijt is en moet delen met het team.

Onze klanten zijn altijd blij als we komen. Maar nog blijer als we weggaan. Dan kunnen ze genieten van hun nieuwe opgeknapte huis.

De buren van Bart

De buren krijgen een eigen benadering, daarin is Bart uniek. Een uitspraak van Bart die niet mag ontbreken op de website is dan ook: ‘U wilt verbouwen de buren niet’. Want ook de buren zijn nieuwe klanten. Bart laat de buren altijd weten dat hij gaat starten met een project en informeert over de periode en eventueel geluidoverlast.